Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

sarliz theron-------> τα πιο elegant σινιόν

Η κομψότητα αυτής της κοπέλας απλά δεν υπάρχει! Και μιας που την επόμενη βδομάδα τυχαίνει να έχω γάμο,ευκαιρία βρήκα να φτιάξω ένα απο όλα αυτά τα χτενίσματα που βλέπω συχνά πυκνά στις αγαπημένες μας σταρς.H πρώτη σκέψη που μου 'ρθε ήταν να ψάξω φωτό της Sarliz.Tα πιό υπέεεεεεεροχα σινιόν....Κατέληξα στα παρακάτω, που πάνω κάτω είναι το ίδιο στύλ.


































Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Πλάγιο σινιόν βήμα βήμα


Χτενίζεις τα μαλλιά από την μία πλευρά, δεξιά ή αριστερά αναλόγως με το προφίλ που θέλεις να αναδείξεις. Για να έχεις πιο εύπλαστο αποτέλεσμα και να μπορείς να κάνεις σωστό styling ψέκασε προηγουμένως την βούρτσα με λακ.Αφού πιάσεις την κοτσίδα χαμηλά με ένα λεπτό λαστιχάκι, κρεπάρεις. Για ευκολία κρεπάρεις λεπτές τούφες και απαλά αλλά με φορά σταθερή προς την κοτσίδα.



Με μια βούρτσα αέρος στρώνεις επιφανειακά το κρεπάρισμα προσέχοντας να μην καταστρέψεις τον όγκο. Οι κινήσεις σου πρέπει να είναι απαλές.


Στρίβεις την κοτσίδα περιμετρικά της βάσης.Στερεώνεις με τσιμπιδάκια περιμετρικά του σινιόν. Προσοχή: αναλόγως με το χρώμα μαλλιών χρησιμοποιείς και τσιμπιδάκια (μαύρα, ξανθά, καστανά). Για διάρκεια στο αποτέλεσμα, ψεκάζεις με λακ για δυνατό κράτημα.Το συγκεκριμένο look μπορείς εύκολα να το υποστηρίξεις στις επίσημες εμφανίσεις σου αλλά και σε ένα night out με φίλες. Όσον αφορά στο υπόλοιπο μακιγιάζ, ένα nude με αρκετές λάμψεις ψηλά στα ζυγωματικά είναι just enough για να αναδείξει τον glossy χαρακτήρα σου!

πως να ενεργοποιήσω τον μεταβολισμό μου??? η δίαιτα orac




Χιλιοακουσμένη και χιλιοδιαφημισμένη τις τελευταίες μέρες,κυρίως γιατί πλασάρεται ως η δίαιτα που ενεργοποιεί τον μεταβολισμό μέσω αντιοξειδωτικών τροφών,που είναι γνωστά για τις αντιγηραντικές τους ιδιότητες.Ονομάζεται Δίαιτα erac. Λέγεται,οτι χάνεις 4 κιλά μέσα στην πρώτη βδομάδα, και συνάμα με αυτή τη δίαιτα αντιμετωπίζεις απευθείας τις ελεύθερες ρίζες περιορίζοντας τις οξειδωτικές φθορές που προκαλούν.


Όταν τα αντιοξειδωτικά λείπουν από τον οργανισμό, αυτός δυσκολεύεται να λειτουργήσει σωστά. Η απουσία τους λοιπόν, συνδέεται με μια σειρά από ασθένειες, όπως ο καρκίνος, τα καρδιαγγειακά νοσήματα, ο σακχαρώδης διαβήτης, η σκλήρυνση κατά πλάκας, η ρευματοειδής αρθρίτιδα, η νόσος του Crohn και τόσα άλλα.

τέλοσπαντων,είτε έχει αποτελέσματα είτε όχι, την δημοσιεύω παρακάτω!ποτέ δεν ξέρεις!



ή κάντε κλίκ εδώ


Πνευματική ιδιοκτησία

Πνευματική ιδιοκτησία
Μην αντιγράφετε χωρίς link!

Template by:

Free Blog Templates