Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Χτενίσματα που θα είναι πάντα στις προτιμήσεις μας!

Οι τάσεις της μόδας έρχονται και φεύγουν, αλλά μερικά hairstyles δεν πρόκειται ποτέ να πάψουμε να τα λατρεύουμε άσχετα με το τι διατάζει η μόδα, και παραμένουν κλασσικά και αγαπημένα διαχρονικά.
Αυτά είναι τα παρακάτω!



1. Πιασμένα μισά-μισά με κυματιστές πολύ χαλαρές μπούκλες






2. Το κυματιστό καρέ α λα δεκαετία '50 που είναι αφάνταστα chic.






3. Oι ψηλές αλογοουρές πάντα αγαπημένες σε επίσημα events






4. Περίτεχνα σινιόν. Ψηλά, χαμηλά, πλάγια...







5. Το ασσύμετρο καρέ, σε όλα τα μήκη.








6. Το πλατινέ. Aπλά λατρεμένο.










 7. Kαι τέλος, το τελείως ίσιο μακρύ μαλλί, αλλά και το ατημέλητα  κυματιστό.






άνοιξη 2011: οι τάσεις σύμφωνα με τον Alexandre Herchcovitch

Λοιπόν αυτή την εμμονή των σχεδιαστών να τρέχουν να αναδείξουν τις τάσεις της άνοιξης ενω καλά καλά δεν έχει έρθει ο χειμώνας, και το αντίστροφο, ποτέ δεν την κατάλαβα.


Αnyway, οι τάσεις τις άνοιξης σύμφωνα με τον Alexandre Herchcovitch είναι τα χρωματιστά κραγιόν.
Αλλα ποιά χρωματιστά κραγιόν είναι το θέμα...
Λοιπόν μάλλον ο κύριος Alexandre εμπνεύστηκε τις επικρατούσες τάσεις στις επιδείξεις του απο τους εξωγήινους,αλλιώς δεν εξηγούνται τα γαλάζια, πράσινα και μπλέ ηλεκτρίκ κραγιόν!





Tα σκούρα κραγιόν ταιριάζουν σε όλες?




Τα σκούρα κραγιόν ταιριάζουν σε όλες εξίσου αρκεί όμως να επιλέξουμε τον κατάλληλο τόνο για την επιδερμίδα μας και σίγουρα όχι ένα πολύ, πολύ σκούρο.

Ο λόγος; Τα πολύ σκούρα κραγιόν, όπως βλέπουμε παραπάνω στην φωτογραφία, έχουν την τάση να κάνουν ακόμη και την πιο υγιή επιδερμίδα να δείχνει χλωμή, γεγονός που σημαίνει ότι πρέπει να δουλέψουμε πολύ σωστά το υπόλοιπο μακιγιάζ ώστε να αποφύγουμε αυτό το αποτέλεσμα. 
Η πιο safe λύση είναι η επιλογή ενός κραγιόν σε σκόυρο κερασί ή μπορντώ ανοιχτό .



Μια τέτοια απόχρωση είδαμε και στα catwalks του οίκου Dolce & Gabbana. Αυτή η απόχρωση κραγιόν φωτίζει το πρόσωπό μας και είναι όσο σκούρο πρέπει για να είμαστε in fashion!

Iσχύει επίσης οτι όσο πιο φωτεινά είναι τα κραγιόν τόσο πιο κιτρινισμένη δείχνει η όψη των δοντιών. Αντίθετα, τα σκούρα κραγιόν που έχουν λίγο μαύρο δεν έχουν αυτό το αποτέλεσμα.





Τα σκούρα κραγιόν φέτος είναι μες τη μόδα, οπότε μην φοβηθείτε να τα δοκιμάσετε.
και σίγουρα, και στις πιο ανοιχτόχρωμες αλλά και στις πιο μελαχρινές τα σπάει!















Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

nude make-up

Το total beige που είδαμε σε πολλά ντεφιλέ είναι ένα look που μπορείτε να ακολουθήσετε όχι κατά γράμμα -αν δε θέλετε η όψη σας να δείχνει "νεκρική"- αλλά με μικρές χρωματικές παρεμβάσεις.








-Το nude μακιγιάζ απαιτεί επιδερμίδα διάφανη και φυσική τελειότητα, χωρίς τίποτε κραυγαλέο και έντονο.Γι'αυτό επιλέξτε προσεκτικά ένα φον ντε τεν που να είναι αρκετά καλυπτικό και συγχρόνως να φωτίζει την επιδερμίδα. Δοκιμάστε επίσης να αναμείξετε μικρή ποσότητα ιριζέ πούδρας με mineral foundation. Θα έχετε το αποτέλεσμα που πρέπει.


-Η πούδρα που θα χρησιμοποιήσετε θα πρέπει να κινείται στους αχνούς τόνους της σαμπάνιας ενώ για να φωτίσετε τους κροτάφους και τη ράχη της μύτης επιλέξτε μια πούδρα με σατινέ τελείωμα.

 
-Επιλέξτε γήινες αποχρώσεις, μόκα, μπεζ,καφέ ή μελί για τα βλέφαρα, ανοιχτότερες για την εσωτερική γωνία και σκουρότερες για την εξωτερική.






-Μην παραλείπετε τη μάσκαρα- τουλάχιστον μαι στρώση.


-Τονίστε ελαφρά τα μήλα με ρουζ στη φυσική απόχρωση της επιδερμίδας ή σε ροδί τόνους.



-Για ένα "σωστό" nude look καλύψτε τα χείλη με μια λεπτή στρώση κονσίλερ - με τα δάχτυλα- και στη συνέχεια απλώστε ένα μπεζ ματ κραγιόν και από πάνω διάφανο λιπ γκλος. Εναλλακτικά, μπορείτε να προσθέσετε λίγο χρώμα επιλέγοντας κραγιόν σε ανοιχτούς γήινους τόνους.




Mε λίγα λόγια, όταν ακούτε για nude make-up, μιλάμε για χλωμά χείλη,τονισμένα ζυγωματικά και μάτια σε ζεστές αποχρώσεις.Απλό και τέλειο!
To nude look είναι απο τα αγαπημένα μου, για να μην πω το αγαπημένο μου!
ελπίζω να σας άρεσε το post!





Πηγή: Pat McGrath-Max Factor



δείτε πως φορέθηκε απο πολλές celebrities. 












Πώς να αποκτήσεις τα afro μαλλιά που είδαμε στη Louis Vuitton!



Θυμάσαι το afro hairstyling που είχε η Τάμτα και η Μαρία Σολωμού μερικά χρόνια πριν; Αυτό το look επανήλθε δυναμικά φέτος στα catwalks της Louis Vuitton συνδυασμένο με έντονο ρουζ και τεράστιες βλεφαρίδες που θύμιζαν ψεύτικη κούκλα. Τα καλά νέα είναι ότι μπορείς να το αντιγράψεις εύκολα χρησιμοποιώντας μόνο μερικές φουρκέτες και μια πρέσα ισιώματος. 





πως θα το φτιάξεις:



Ξεκίνησε απλώς χτενίζοντας τα μαλλιά σου.Χώρισε τα μαλλιά σου σε σειρές και ξεκίνα να δουλεύεις την πρώτη σειρά. Πιάσε μια λεπτή τούφα και βάλε από κάτω μια φουρκέτα όπως φαίνεται και στην φωτογραφία. 



Τύλιξε την τούφα γύρω από την φουρκέτα χιαστί, εναλλάξ.




Αφού περάσεις την τούφα από τη μια μεριά της φουρκέτας κάνε το ίδιο και από την άλλη μεριά. Έπειτα, αφού τυλίξεις όλη την τούφα γύρω από την φουρκέτα πάτησε από πάνω με μια πρέσα για μερικά δευτερόλεπτα. 



Για τις μπροστινές τούφες συνεχίζεις με τον ίδιο ακριβώς τρόπο φροντίζοντας, όμως, η φουρκέτα να ακολουθεί ανοδική φορά. 




Αφού κάνουμε το ίδιο σε όλα τα μαλλιά βάζουμε αρκετή λακ και περιμένουμε πέντε λεπτά έως ότου κρυώσουν οι τούφες. Έπειτα, αφαιρούμε όλες τις φουρκέτες.



Τινάζουμε τα μαλλιά δεξιά κι αριστερά και περνάμε τα δάχτυλά μας ανάμεσα στις τούφες ώστε να “χαλάσουμε” την μπούκλα. 



Αφού ολοκληρώσουμε, βάζουμε λακ για όγκο σε όλο το μήκος των μαλλιών μας.






 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
οι φωτό του μοντέλου απο το tlife.gr

Diane Kruger : απο μόνη της μια κατηγορία

Η Diane Kruger όσο αφορά στα χτενίσματα είναι απο μόνη της μια κατηγορία!
Σχεδόν δεν υπάρχει εμφάνισή της που να μοιάζει με προηγούμενη. Όχι οτι θα δείς τις τεράστιες αλλαγές της Tyra Banks, (το χρώμα παραμένει πάντα ξανθό, και το μήκος μέτριο προς το μακρύ) αλλά απο διαφορετικά χτενίσματα άλλο τίποτα!

Χαμηλά σινιόν, πλεξιδάκια πλεγμένα γύρω απο το κεφάλι, πλεξίδες ψαροκόκκαλο, ατημέλητοι κότσοι, γαλλικές πλεξίδες,μπερέδες και εκκεντρικά χτενίσματα πολλά τσιμπιδάκια με και αξεσουάρ την χαρακτηρίζουν... 

Αν σ'αρέσει να πειραματίζεσαι με χτενίσματα, κοίτα τις παρακάτω φωτό της κ πάρε ιδέες!




















































Πνευματική ιδιοκτησία

Πνευματική ιδιοκτησία
Μην αντιγράφετε χωρίς link!

Template by:

Free Blog Templates