Σάββατο 8 Μαΐου 2010

διάλεξε ποιό μαγιό σου ταιριάζει!


1.Σώμα με καμπύλες
Έχεις δει ποτέ την Jennifer Lopez με ολόσωμο; Φυσικά και όχι. Το γεμάτο και θηλυκό σώμα πρέπει να αποκαλύπτεται. Η λάθος επιλογή θα ήταν ένα ολόσωμο μαγιό, ενώ σταθερή παραμένει η αξία του μπικίνι.
Προτίμησε ένα απλό σουτιέν και ένα σλιπάκι που δεν θα είναι ούτε πολύ φαρδύ ούτε πολύ στενό, όπως το ριγέ μαγιό με ζώνη στο σλίπ Pepe Jeans, Shop. Στόχος είναι να δώσεις στο σώμα εικόνα ισορροπίας κι ως εκ τούτου καλό θα ήταν να αποφύγεις πολύπλοκα σχέδια και τιράντες που παραπέμπουν στον γόρδιο δεσμό. Χρυσός κανόνας: Keep it simple.


2.Το σώμα ΑχλάδιΕλληνικότερο του ελληνικού, το γυναικείο σώμα που διαθέτει πλούσια περιφέρεια αναζητά απλώς την χαμένη ισορροπία. Ανάδειξε λοιπόν τα δυνατά σου σημεία, όπως για παράδειγμα τη λεπτή μέση και προσπάθησε να αυξήσεις τον όγκο στο επάνω μέρος του σώματος.
Προτίμησε ένα ενισχυμένο ή ένα αθλητικό σουτιέν και απόφυγε τα σλιπ που ακουμπούν είτε πολύ ψηλά, είτε πολύ χαμηλά στην περιφέρεια, αφού φυσικά και δεν επιθυμείς να τονίσεις τις καμπύλες σου. Ένα μπικίνι που δένει με λεπτά κορδονάκια, όπως το κόκκινο μαγιό με ενισχυμένο σουτιέν Benetton, αποτελεί σαφώς, μια πολύ σωστή επιλογή.



3.Σώμα γεμάτο σαν μήλο


Αν το μεγαλύτερο μέρος του όγκου σου είναι συγκεντρωμένο γύρω από την κοιλιά, διάλεξε ένα ολόσωμο μαγιό. Κλέψε τις εντυπώσεις επιλέγοντας ένα μαγιό με μεγάλο V στο ντεκολτέ ή ασύμμετρες τιράντες για να επαναφέρεις τις σωστές αναλογίες, όπως το εμπριμέ μαγιό Emmanuela. Και φυσικά μην φοβηθείς τα μπικίνι, αρκεί να αφιερώσεις χρόνο και προσοχή στην τελική σου επιλογή.
Εκείνα που ακολουθούν την γραμμή της μόδας της δεκαετίας του ‘70 είναι τα πλέον ιδανικά για εσένα, αφού τα φαρδιά σλιπ και τα μεγάλα δεσίματα δημιουργούν το πολυπόθητο οπτικό τρικ.


4.Η μικροκαμωμένη Ανήκεις στο club των τυχερών. Η νεανική σου σιλουέτα είναι ιδανική τόσο για τα μπικίνι, όσο και για τα ολόσωμα μαγιό, όπως το ολόσωμο μαγιό της Calzedonia. Το μόνο που χρειάζεται να αποφασίσεις είναι το που θέλεις να δώσεις μεγαλύτερη έμφαση. Εάν λοιπόν επιθυμείς να τραβήξεις την προσοχή στο επάνω μέρος του σώματος, επέλεξε ένα εντυπωσιακό σουτιέν (ίσως είναι η ευκαιρία να φορέσεις ένα μαγιό με απλικαρισμένα στοιχεία). Στην αντίθετη περίπτωση προτίμησε ένα μαγιό με σλίπ πλισε, ακόμα κι ένα με bottom σε γραμμή boxer.

5.Σώμα αθλητικό και μονοκόμματο

Το ζητούμενο εδώ είναι να επαναφέρουμε τη θηλυκότητα. Κι αν και πολλές ζήλεψαν την σιλουέτα της Cameron Diaz, λίγες θα ήθελαν να δείχνουν στην παραλία γυναίκες – πρωταθλήτριες, αλλά όχι και τόσο γυναίκες!
Προτίμησε λοιπόν ένα sexy bikini ή ένα ολόσωμο μαγιό με μεγάλα ανοίγματα. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δώσεις στο επάνω μέρος. Οι φαρδιές πλάτες σου είναι ιδανικές για σουτιέν τριγωνικά και χιαστές τιράντες, όπως το floral μαγιό με ενισχυμένο σουτιέν Accessorize Ως προς το σλιπ, επέλεξε ένα που να ακουμπάει χαμηλά στους γοφούς ώστε να δώσεις μια πιο θηλυκή γραμμή στη σιλουέτα σας

1 σχολιάκια:

spiridoulitsa είπε...

καλα μορε ολες ειναι για τα μπαζα

Πνευματική ιδιοκτησία

Πνευματική ιδιοκτησία
Μην αντιγράφετε χωρίς link!

Template by:

Free Blog Templates