Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

ποιά απόχρωση κραγιόν σου ταιριάζει?

Πόσες φορές αγοράσατε κραγιόν ή λιπ-γκλός που ενώ ψάχνατε ώωωρες το αν είναι το ιδανικό για σας, τελικά καταλάβατε οτι δεν σας πολυταιριάζει και δεν το φορέσατε ποτε?Εγώ πάντως πολλές!Μην πω οτι τα περισσότερα κραγιόν που έχω αγοράσει τελικά δεν ήταν αυτό που περίμενα,μιας και αλλιώς φαίνονται στη συσκευασία και αλλιώς πάνω στα χείλη.Εψαξα (κυρίως σε ξένα σάιτς) πως μπορούμε να βρούμε την σωστή απόχρωση...διαβάστε.




1.Ένας κανόνας λέει,οτι η σωστή απόχρωση που ταιριάζει καλύτερα στο πρόσωπό μας είναι αυτή που βλέπουμε να μας ταιριάζει όταν είμαστε τελείως άβαφτες.


2.Το πιθανότερο είναι οτι το χρώμα που θα μας αναδείξει περισσότερο είναι αυτό,που είναι περίπου δυο τόνους πιο σκούρο απο το φυσικό χρώμα των χειλιών μας.


3.Το κόκκινο κραγιόν πηγαίνει σε όλες,αρκεί να λάβουμε υπόψην την απόχρωση του δέρματος μας.Κατα κανόνα,στις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες ταιριάζει το κόκκινο-κερασί, στις σταρένιες το κόκκινο της φωτιάς ενώ στις σκουρόχρωμες το σκούρο κόκκινο-μπορντώ.

4.Σύμφωνα με κάποιους μακιγιέρ,το θέμα είναι ακόμα πιο απλό,το θέμα είναι αν έχεις επιδερμίδα προς το ροζ ή προς το κίτρινο.(γιατί μπορεί κάποια να είναι ανοιχτόχρωμη αλλή όχι ροζ,ροδαλή,όπως οι κινέζες για παράδειγμα).Αν η επιδερμίδα σου είναι προς το κίτρινο,τότε σου ταιριάζουν χρώματα κραγιόν προς το καφέ,κοραλί,τερακότα,ροδακινί και γενικά χρώματα με βάση το πορτοκαλί.Αν είναι προς το ροζ,τότε σου ταιριάζουν φούξια,ροζέ,και γενικά χρώματα με βάση το μπλέ.



0 σχολιάκια:

Πνευματική ιδιοκτησία

Πνευματική ιδιοκτησία
Μην αντιγράφετε χωρίς link!

Template by:

Free Blog Templates