Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

strawberry blonde









Μια αγαπημένη τάση για το χειμώνα που έρχεται, είναι η απόχρωση του ξανθού που ονομάζεται 'strawberry blonde". Ή αλλιώς φραουλένιο ξανθό! Δεν είναι τίποτα παραπάνω απο αυτό που εμείς στην Ελλάδα ονομάζουμε μελί, ή σκούρο ξανθοχάλκινο, με μια τάση στο φλογερό κόκκινο.


Ούτως ή άλλως ο χειμώνας επιβάλλει πιο θερμά και σκούρα χρώματα.Φέτος, την θέση του σοκολατί και του ζεστού καφέ, θα πάρει το strawberry blonde. Οπότε αν θέλετε μια αλλαγή δοκιμάστε το.Πολλές σταρς το τόλμησαν!Η πιο φανατική είναι μάλλον η Νικόλ Κίντμαν, που έχει δοκιμάσει σχεδόν όλες τις αποχρώσεις του φραουλένιου ξανθού,απο το πιο ανοχτό μέχρι το πιο χάλκινο.









5 σχολιάκια:

Ανώνυμος είπε...

hmmm thelw k eg t strawbery blond hair alla i mama deb me afinei n kanw t kata3antho k st pilio p mena den t kanun polu t mporw n kanw g n t kanw k t apoxrwsh g n mn einai polu kata3antho?

ifigenia είπε...

Δεν μπορώ να σε βοηθήσω, καλύτερα να ρωτήσεις μια κομμώτρια!

Ανώνυμος είπε...

Για να μη σ' αφήνει η μαμά σου, προφανώς καταλαβαίνει ότι πρόκειται για δραστική αλλαγή πάνω σου. Ειδικά αν το φυσικό σου είναι σκούρο, θα χρειαστεί ξάνοιγμα και με τον ένα πόντο ρίζα που θα βγαίνει, θα σου γίνεται έμμονη ιδέα να τα ξαναβάψεις. Γιατί δε δοκιμάζεις για αρχή να διατηρήσεις το φυσικό σου χρώμα προσθέτοντας απλά μια χάλκινη απόχρωση? Μπορείς να το κάνεις και μ' ένα χρωμοσαμπουάν (φεύγει σε 8-10 λουσίματα)! Το χάλκινο κολακεύει κάθε χρώμα ματιών και ταιριάζει ακόμα και στο σταρένιο δέρμα!

Ανώνυμος είπε...

αυτο της ταμτας τι χρώμα ειναι κ ποιας εταιρείας;

Ανώνυμος είπε...

I was able to find good advice from your blog posts.


Feel free to surf to my webpage - read the source
My site :: go there

Πνευματική ιδιοκτησία

Πνευματική ιδιοκτησία
Μην αντιγράφετε χωρίς link!

Template by:

Free Blog Templates