Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

φθινόπωρο 2010: γαλάζιες σκιές




H γαλάζια σκιά στα μάτια κερδίζει έδαφος φέτος, και φαίνεται να είναι απο τα πιο hot trends για το φθινόπωρο 2010.Αναμφισβήτητα ταιριάζει και με τα ξανθά,και τα σκούρα μαλλιά, με ανοιχτόχρωμα και σκούρα μάτια.Οι  τρόποι να την φορέσεις πολλοί, εγώ παρακάτω σας δείχνω πως φορέθηκε στις πασαρέλες των 

  • Derek Lam
  • Diane von Frustenberg
  • Jason Wu    




























Είτε διαλέξεις ύφος πιο απλό είτε πιο έντονο, το μόνο που πρέπει να προσέξεις όταν έχεις να κάνεις με γαλάζιες μπλέ σκιές είναι τα εξής:

  • η γαλάζια σκιά τονίζει ακόμα περισσότερο τους μαύρους κύκλους οπότε ειδικά σε αυτή την περίπτωση μην ξεχνάς το concealer σου.

  • αν έχεις μπλέ μάτια, μην διαλέγεις την ίδια απόχρωση μπλέ και στη σκιά.Πάρε μια πιο σκούρα,ή πιο έντονη κτλ. που θα κάνει αντίθεση με τα μάτια σου και θα τα αναδεικνύει.

  • αν τα μάτια σου σαν σχήμα δεν είναι πολύ μεγάλα και αμυγδαλωτά, καλύτερα να βάλεις τη γαλάζια σκιά σε στυλ smokey eyes,μαζί με μαύρη,  προσπαθώντας με τη μαύρη σκιά να δημιουργήσεις μια αίσθηση πως είναι πιο αμυγδαλωτά, τραβώντας τη γραμμή της εξωτερικής γωνίας του ματιού πιο έξω, όπως στη φωτό 2.

1 σχολιάκια:

Ανώνυμος είπε...

Hi to every single one, it's genuinely a fastidious for me to pay a quick visit this website, it consists of valuable Information.

my site :: payday cash advance online

Πνευματική ιδιοκτησία

Πνευματική ιδιοκτησία
Μην αντιγράφετε χωρίς link!

Template by:

Free Blog Templates