Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Τάσεις στο μακιγιάζ- Χειμώνας 2010/2011






Επικρατούσα τάση απ'ότι φαίνεται στις πασαρέλες φέτος, αναδεικνύεται το πολύ ανοιχτόχρωμο make-up και το σκούρο χρώμα χειλιών και συγκεκριμένα η απόχρωση του βισσυνί-μπορντώ, που κάνει την εμφάνιση του σαν χρώμα όχι μόνο στα χείλη φέτος αλλά και στα μάτια.










Οι διάσημοι μακιγιέρ φέτος παίζουν με αποχρώσεις του μπορντώ στα μάτια, που είτε φέρνει σε έντονο καφέ, είτε σε κόκκινο είτε στο μωβ.
























Mπορεί αυτό το χρώμα σκιάς να φαίνεται τραβηγμένο για τα μάτια αλλά κοίτα πόσο όμορφα το συνδίασε η Rihanna.







Τα smokey eyes δεν λείπουν ούτε φέτος απο τη μόδα, σε αποχρώσεις του μαύρου κυρίως, μαζί με το κόκκινο κραγιόν, που φαίνονται να είναι κλασσικές αξίες χειμώνα καλοκαίρι κάθε χρόνο.Το eye liner δεν πρέπει να λείπει ούτε φέτος απο το νεσεσέρ μας, και η τραβηγμένη προς τα έξω γραμμή στο πάνω βλέφαρο α λα δεκαετία '50 είναι και πάλι στη μόδα,όπως πέρσι, κάνοντας τα μάτια πιο γατίσια απο ποτέ.












Τέλος, σε πολλές πασαρέλες είδα να παίζει πολύ το χρυσό και το ασημί στα μάτια, καθώς και τα μεγάλα και έντονα φρύδια, αλλά νομίζω πως είναι μια τάση που δεν θα πιάσει και ιδιαίτερα.(Τα έντονα φρύδια πλασάρονται απο πέρσι κιόλας αλλά δεν είδα να την ασπάζονται στο σύνολο τους οι καθημερινές γυναίκες, μόνο οι μακιγιέρ.)











Όπως και να χει, και άσχετα με το τι είναι στη μόδα, η καθεμιά μας πρέπει να βάφεται με γνώμονα το τι της πάει.Απλά, να, είναι ωραίο που κ που να υιοθετούμε και κάτι διαφορετικό, προσαρμοσμένο στα μέτρα μας πάντα φυσικά.
Προσωπικά αυτή την απόχρωση του βυσσινί στα χείλη την βρίσκω απίθανη!

για περισσότερες πληροφορίες για τις τάσεις του φετινού χειμώνα κοίτα το post μου "Τάσεις του χειμώνα σύμφωνα με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας".

3 σχολιάκια:

Unknown είπε...

Πολύ ωραίες μου φαίνονται οι τάσεις στο μακιγιαζ φέτος!
Εγώ παίρνω ιδέες από τη σελίδα της L'Oreal Paris στο facebook: http://www.facebook.com/LOrealParisGR ;-)

Ανώνυμος είπε...

Ωραίο το φετινό μακιγιάζ, λατρεύω τους γκρι και τους βυσινί τόνους.
Πολύ βοηθητικές και οι φωτογραφίες που έχετε βάλει.

Ψάχνοντας βρήκα ότι και το νυφικό μακιγιάζ ακολουθεί φέτος κι αυτό τις ίδιες τάσεις με έμφαση σε τόνους pink, δαμασκηνί και βυσινί!!!

ifigenia είπε...

ευχαριστώ για το σχόλιο, θα προσθέσω την πληροφορία στο post με το νυφικό μακιγιάζ.

Πνευματική ιδιοκτησία

Πνευματική ιδιοκτησία
Μην αντιγράφετε χωρίς link!

Template by:

Free Blog Templates