Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

τρόποι για να διορθώσεις ένα κακό κούρεμα

Ισπανικό σινιόν


Είναι γρήγορο, εύκολο, πρακτικό και πολύ chic! Αν τα μαλλιά σου έχουν κακοκουρεμένες άκρες μπορείς εύκολα να τις καμουφλάρεις ακολουθώντας το παράδειγμα της Charlize Theron. Ο Νικόλας Μπαλιαλιός μας συμβουλεύει να κάνουμε μια έντονη χωρίστρα στο πλάι και να πιάσουμε σε ένα χαμηλό σινιόν τα μαλλιά μας.
Extra: Δεν ξέρεις πώς να το πετύχεις; κοίτα την ανάρτησή μου "πλάγιο σινιόν βήμα βήμα"


Μονόπλευρα και wavy



Aν το πρόβλημα στην καινούρια σου κουπ εντοπίζεται κυρίως στο τελείωμα, βρες τη λύση ακολουθώντας το παράδειγμα της Penelope Cruz. Δημιούργησε χαλαρά wavy ή ένα ακατάστατο beadhead look, κάνε μια έντονη χωρίστρα και φέρε όλα τα μαλλιά σου σε μια μεριά. Έτσι, στις άκρες πλέον δεν θα είναι εμφανές το πρόβλημα.

Με 60's έμπνευση



Μια ακόμη λύση με πολύ στιλ έρχεται κατευθείαν από την δεκαετία του '60. Πέρασε ανάμεσα στα μαλλιά σου κορδέλες σε διάφορα χρώματα και δημιούργησε πλεξίδες με χρώμα! Το μυστικό σε αυτή τη λύση είναι ότι τα έντονα χρώματα θα τραβήξουν την προσοχή και θα αποπροσανατολίσουν το βλέμμα από τυχόν λάθη που έγιναν στο κούρεμα.

Σγουρά: με ψαλίδι ή χωρίς!



Είτε μιλάμε για πιο στιλιζαρισμένες μπούκλες είτε για πιο ανάλαφρα wavy, ένα είναι σίγουρο: στα σγουρά μαλλιά είναι πάντα πιο εύκολο να καμουφλάρεις ένα κακό κούρεμα σε σχέση με τα ολόισια. Ο Νικόλας Μπαλιαλιός, λοιπόν, προτείνει: "Αν έχετε σγουρά μαλλιά μπορείτε να βάλετε κάποια τσιμπιδάκια και να κάνετε διάφορα φυλαρίσματα ώστε να φαίνεται το κούρεμα πιο ομοιόμορφο. Επιπλέον, μπορείτε να το κρεπάρετε στα σημεία που είναι στραβοκομένο και να κάνετε μερικά σπασίματα με το ψαλίδι" ή απλώς να τα βρέξετε και με λίγο αφρό να τα κάνετε σγουρά".







απο το tlife.gr

2 σχολιάκια:

Stevista είπε...

Σωστή!! :)

Ανώνυμος είπε...

hello!,I like your writing very a lot! proportion we keep in touch extra about your article on AOL?
I need a specialist on this house to resolve my problem.
Maybe that's you! Looking forward to peer you.

my website: visit the official web site

Πνευματική ιδιοκτησία

Πνευματική ιδιοκτησία
Μην αντιγράφετε χωρίς link!

Template by:

Free Blog Templates