Παρασκευή, 1 Οκτωβρίου 2010

μακιγιάζ ματιών : πως να κάνεις τα μάτια σου να δείχνουν μεγαλύτεραΗ Κιμ Καρντάσιαν είναι ένα απο τα καλύτερα παραδείγματα για το πως πρέπει να είναι το μακιγιάζ ματιών έτσι ώστε να τα κάνει να φαίνονται μεγαλύτερα και πιο αμυγδαλωτά.
To πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις, είναι να κάνεις τις βλεφαρίδες σου όσο το δυνατόν πιο εντυπωσιακές και μακριές για να δώσουν βάθος στο βλέμμα σου.Σε αυτό βοηθάει το ψαλίδι βλεφαρίδων, ο τρόπος που θα βάλεις τη μασκαρα, και τέλος, αν είναι απαραίτητο, οι ψεύτικες βλεφαρίδες. (με μέτρο πάντα).


Δεύτερον, για να κάνεις τη γραμμή των βλρφαρίδων σου να φαίνεται πιο πυκνή, χρησιμοποίησε στο πάνω βλέφαρο eyeliner μαύρο, όσο πιο κολλητά στις βλεφαρίδες μπορείς.
δες περισσότερα για το πως θα το βάλεις εδώ.Προσπάθησε να τραβήξεις την γραμμή του eyeliner πιο έξω, για να κάνεις τα μάτια σου πιο σκιστά.
(winged eye make-up)Σημαντικό ρόλο παίζει το φυσικό σχήμα των ματιών σου, για παράδειγμα αν τα μάτια έχουν μικρή απόσταση μεταξύ τους, τότε το πιο σωστό είναι να τονίζουμε με σκιά την κεντρική περιοχή του βλεφάρου.


Tέλος, η πιο σκούρα καφέ σκιά βοηθάει πολύ επίσης αν χρησιμοποιηθεί στην εξωτερική γωνία του ματιού,

όπως επίσης και το λευκό μολύβι στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου.

0 σχολιάκια:

Πνευματική ιδιοκτησία

Πνευματική ιδιοκτησία
Μην αντιγράφετε χωρίς link!

Template by:

Free Blog Templates