Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

μακιγιάζ σε μπλέ τόνους


 To μπλέ μακιγιάζ είναι απλά υπέροχο, και συνδιάζεται άψογα με πολλά χρώματα, έτσι ώστε να μην γίνεται να το βαρεθούμε ποτέ...
Αρχικά σας παραθέτω βήμα-βήμα ένα απο τα πιο ωραία μακιγιάζ σε μπλέ τόνους, και παρακάτω ακόμα περισσότερες photos σχετικά.




1. Πρώτο βήμα πάντα είναι η βάση.Βάζουμε το make-up μας (πάντα στο σωστό χρώμα-αυτό που δεν κάνει αντίθεση χρωματικά με το δέρμα του λαιμού σας), πούδρα για να σταθεροποιήσουμε το αποτέλεσμα και κονσίλερ στους μαύρους κύκλους (και σε τυχόν σπυράκια αν υπάρχουν)

2.Σειρά έχουν τα μάτια.Βάζω μια ανοιχτή σκιά ως βάση σε όλο το πάνω βλέφαρο για να φωτίσει το τόξο του ματιού.Έπειτα, την γκρί ή μαύρη ανάλογα με το πόσο σκούρο προτιμάτε το μακιγιάζ, κατα μήκος του κάτω βλέφαρου.Και σχηματίζοντας προσεχτικά την εξωτερική γωνία επίσης.

3.Τώρα με την μπλέ σκιά που έχετε επιλέξει, θα δώσετε ένταση στο πάνω βλέφαρο, και στην εσωτερική γωνία του ματιού.Και ----σβήνετε καλά---- την ένωση της εξωτερικής γωνίας με τη μπλέ σκιά του πάνω βλεφάρου.

4.Βάζουμε μάσκαρα, (δυο στρώσεις είναι αρκετές), ρούζ, κραγιόν. Έτοιμες!


επιπλέον κοιτάξτε εδώ:
















































4 σχολιάκια:

Unknown είπε...

telio blog !! me telies fotografies apo makigiaz....
antistixa tips kai tis tasis tis modas gia to sosto makigiaz vrika sti facebook page tis Loreal
http://www.facebook.com/LOrealParisGR?ref=ts
gia opion endiaferete !!

Ανώνυμος είπε...

ola htan fantastika omws pws mporeis na kaneis toso entona tis skies?emena polles fores den mou vgazoun to apotelesma pou thelw,den vgazoun to xrwma pou exei i skia otan thn agorazeis tis perissoteres fores panw sto mati vgainoun pio apales.

ifigenia είπε...

αυτό εξαρτάται καθαρά απο τη σκιά, αν έχει έντονη υφή, ένταση...
ξέρω τι λες, κι εγώ πολλές φορές έχω αγοράσει σκιές που φαινομενικά είναι το χρώμα που θέλω αλλά στο δέρμα μου βγαίνει πιο ξεθωριασμένο.
ψάξε για σκιές με καλύτερη ποιότητα! (που δεν έχει σχέση απαραίτητα με την τιμή )

Ανώνυμος είπε...

Thanks very interesting blog!

My web page same day cash advance online

Πνευματική ιδιοκτησία

Πνευματική ιδιοκτησία
Μην αντιγράφετε χωρίς link!

Template by:

Free Blog Templates