Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Πώς να αποκτήσεις τα afro μαλλιά που είδαμε στη Louis Vuitton!



Θυμάσαι το afro hairstyling που είχε η Τάμτα και η Μαρία Σολωμού μερικά χρόνια πριν; Αυτό το look επανήλθε δυναμικά φέτος στα catwalks της Louis Vuitton συνδυασμένο με έντονο ρουζ και τεράστιες βλεφαρίδες που θύμιζαν ψεύτικη κούκλα. Τα καλά νέα είναι ότι μπορείς να το αντιγράψεις εύκολα χρησιμοποιώντας μόνο μερικές φουρκέτες και μια πρέσα ισιώματος. 





πως θα το φτιάξεις:



Ξεκίνησε απλώς χτενίζοντας τα μαλλιά σου.Χώρισε τα μαλλιά σου σε σειρές και ξεκίνα να δουλεύεις την πρώτη σειρά. Πιάσε μια λεπτή τούφα και βάλε από κάτω μια φουρκέτα όπως φαίνεται και στην φωτογραφία. 



Τύλιξε την τούφα γύρω από την φουρκέτα χιαστί, εναλλάξ.




Αφού περάσεις την τούφα από τη μια μεριά της φουρκέτας κάνε το ίδιο και από την άλλη μεριά. Έπειτα, αφού τυλίξεις όλη την τούφα γύρω από την φουρκέτα πάτησε από πάνω με μια πρέσα για μερικά δευτερόλεπτα. 



Για τις μπροστινές τούφες συνεχίζεις με τον ίδιο ακριβώς τρόπο φροντίζοντας, όμως, η φουρκέτα να ακολουθεί ανοδική φορά. 




Αφού κάνουμε το ίδιο σε όλα τα μαλλιά βάζουμε αρκετή λακ και περιμένουμε πέντε λεπτά έως ότου κρυώσουν οι τούφες. Έπειτα, αφαιρούμε όλες τις φουρκέτες.



Τινάζουμε τα μαλλιά δεξιά κι αριστερά και περνάμε τα δάχτυλά μας ανάμεσα στις τούφες ώστε να “χαλάσουμε” την μπούκλα. 



Αφού ολοκληρώσουμε, βάζουμε λακ για όγκο σε όλο το μήκος των μαλλιών μας.






 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
οι φωτό του μοντέλου απο το tlife.gr

2 σχολιάκια:

Ανώνυμος είπε...

δε βλέπω καθαρά τον τρόπο που τυλίγουμε τη φουρκέτα

Ανώνυμος είπε...

Normally I don't read post on blogs, however I wish to say that this write-up very compelled me to take a look at and do so! Your writing taste has been amazed me. Thanks, quite nice article.

Here is my blog :: payday loa
My web site > see this great post

Πνευματική ιδιοκτησία

Πνευματική ιδιοκτησία
Μην αντιγράφετε χωρίς link!

Template by:

Free Blog Templates