Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2010

Ξανθιά με σκούρα επιδερμίδα
Aν και το ξανθό χρώμα μαλλιών είναι συνυφασμένο με τη λευκή επιδερμίδα,  και περισσότερο ταιριαστό με αυτήν, θεωρητικά τουλάχιστον,  πολλές απο εμάς επιμένουμε στις ανοιχτές αποχρώσεις.
Αυτό που έχω παρατηρήσειτον τελευταίο καιρό, είναι πως υπάρχουν tips, που μπορούν να κάνουν τη διαφορά αν είσαι ξανθιά με σκούρα επιδερμίδα και σκούρα μάτια.


  • To πρώτο είναι, πως, τα σκούρα μάτια τονίζονται άψογα, βάφοντας μόνο το πάνω βλέφαρο με μια έντονη στρώση eyeliner, και πολύ μάσκαρα.


  • Αν πάντως σου αρέσει πολύ το μολύβι και στο κάτω βλέφαρο, τότε προσπάθησε να το χρησιμοποιείς τουλάχιστον όχι στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου.


  • Δεύτερον, στη χρωματική αντίθεση  του σκούρου δέρματος  με το ξανθό, δένει σαν χρώμα πολύ η τερακότα, πάρα πολύ θα έλεγα, ή αν δεν προτιμάς την τερακότα ένα μπρόνζερ,
στα ζυγωματικά, μύτη και μέτωπο.

  • Κραγιόν και γκλός σε ροδακινί και φυσικούς τόνους.Ταιριάζουν άψογα!
  • Και τέλος, για πιο επίσημες εμφανίσεις, ο συνδιασμός όλων των απο πάνω αλλά με ένα έντονο κόκκινο κραγιόν που πορτοκαλίζει.....

1 σχολιάκια:

Ανώνυμος είπε...

Great site you have here.. It's difficult to find excellent writing like yours nowadays. I truly appreciate individuals like you! Take care!!

my page; payday loan consolidation

Πνευματική ιδιοκτησία

Πνευματική ιδιοκτησία
Μην αντιγράφετε χωρίς link!

Template by:

Free Blog Templates